Starý hudební kvíz roztočí mozkové závity již dnes večer!

V Kultura od Nikola UlčákováNapsat komentář

Pokud nosíte drobáky v cinkajícím vaku opatřeném štítkem krmivo pro jukebox, každou zprávu začínáte houslovým klíčem a víte, že nové album Tool rozhodně nenaleznete v krámu pro kutily, tak dorazte dnes ve 20 hodin do Staré arény, kde na vás čeká novinka před pár dny započatého roku – Starý hudební kvíz.

Zaryté konzervy a odpůrci radikálních změn však nemusejí mít strach. Většina základních atributů včetně pravidel jsou taková, jaké si je lidé pamatují z tradičního Starého kvízu, který však projde drobným faceliftem a dočká se navlečení do dobře padnoucího hudebního kabátku. S nápadem hudebního kvízu přišla naše šéfredaktorka Nikola Ulčáková. Díky Staré aréně a skvěle nastavené spolupráci je možno tento pořad rozběhnout. Na přípravách prvního dílu se organizačně podílel také Vladislav Uskov.

Že se mezi žánry pohybujete s elegancí chameleona, textaře vzýváte jako jediné autentické poety a místo večerníčků si na dobrou noc pouštíte videoklipy? Pak si na dnešní večer nic neplánujte, v podobě hudby a sklenky oblíbeného drinku spojíte příjemné s ještě příjemnějším a třeba si vysoutěžíte i nějakého toho ušatého půllitrového miláčka plného chmelového moku.

Udělejte nábor mezi přáteli, vytvořte maximálně čtyřčlenný tým (24 lidé), zastavte se do papírnictví pro náplně do svých propisek a ve 20 hod. ve Staré na viděnou. Vstupné je samozřejmě zdarma.