iSHORTS a IMPÉČKO ve Staré aréně

V Pozvánky od Nikola UlčákováNapsat komentář

Stará aréna, prostor pro kulturu i odpočinek v centru Ostravy, nabízí spoustu zajímavých kulturních akcí. Chcete se pobavit a zažít improvizované představení, které můžete ovlivnit svými nápady? Nebo raději posedíte nad krátkými filmy nadějných režisérů? V obou případech zavítejte do Staré arény.

Ve Staré aréně se již tuto sobotu 11. dubna ve 20 hodin koná další improvizační show s názvem IMPÉČKO. Během večera bude tým herců plnit úkoly jednotlivých improvizačních disciplín, jejichž zadání ani pravidla jim však nejsou předem známá. Diváci tak mají možnost do hry zasáhnout svými nápady a bujnou fantazií. V rychlém sledu událostí se přítomným nabídne obrovská dávka gagů a bláznivého humoru, který vás nenechá sedět v klidu.

Milovníci krátkých filmů si přijdou taky na své. Pravidelné promítání pásma kraťasů s názvem iSHORTS totiž slaví deset let své existence. A jak jinak to oslavit než dalším promítáním, které se uskuteční ve středu 29. dubna v 19.30 hodin. Tato tradiční akce pravidelně nabízí krátké filmy nadějných světových režisérů, které soupeří o Oscary a válcují proslulé festivaly.

Více informací na www.staraarena.cz.

 

foto: Lucie Nohlová