DJ Wich na klubové párty Wicked nabídne i kousky ze svého nového alba

V Kultura od Nikola UlčákováNapsat komentář

Čerstvé beaty a nová hudba bude diktovat tempo párty Wicked v sobotu 21. ledna v ostravském klubu Fabric. Hip-hop, trap či grime vykreslí atmosféru pařby, na které zahraje DJ Wich, Dalyb a Inphy.

„Nikdy nevím, jak přesně bude můj set na párty vypadat, ale začnu zřejmě se svými věcmi, i novými z alba, a pomalu přejdu do cizích, takových mix rapů, RnB i trochu elektroniky,“ prozrazuje DJ Wich, který teprve nedávno vydal novou desku Veni, Vidi, Wich. „Albu se daří skvěle. Předprodeje byly na náš trh až nadprůměrné a na digitálních sítích se zatím drží na prvním místě, musím zaklepat,“ dodává DJ Wich, kterého za pultem budou střídat slovenský producent a DJ Dalyb a český jezdec stáje Ty Nikdy Inphy.

DJ Wich je jednoznačně nejslavnější DJ české hip-hopové scény, který se DJování začal věnovat už v roce 1998. Díky kvalitě a rozmanitosti se jeho beaty za ta léta objevily na všech domácích zásadních albech. DJ Wich má na kontě mnoho spoluprací, například s Orionem, Hugem Toxxx, W518, LA4, Rascem, Rytmusem, H16, Vecem či Nironicem. Sám vydal několik alb, například Time Is Now, Hádej Kdo…, The Golden Touch či The Chronicles of a Nomad. Pochválit se může vícero oceněními: Cena Anděl, Dance Music Award, Hudební ceny Óčka, Žebřík Music Awards a YouTube Awards za kanál s největším počtem odběratelů v kategorii hudba. DJ Wich vydal v prosinci album Veni, Vidi, Wich.

Dalyb (SK) je mladý, ale zato úspěšný producent a šikovný DJ, který ví, jak na dav. Člen skupiny Haha Crew, jehož jméno najdeš i u mnohých spoluprací s rappery jako Otis, Momo, Delik, Ego či se skupinou Kontrafakt, hodí do publika DJ set vybroušený jako diamant.

Inphy je producent a DJ z Ty Nikdy labelu s jasně rozpoznatelným stylem a vkusem. Na kontě má, kromě zástupu produkce pro domácí, slovenské a zahraniční interprety (Paulie Garand, Boy Wonder, Otecko, …), také velké množství remixů a instrumentálních skladeb.

21. 1. (sobota)
Start: 22:00 hod.
Vstup: 120 Kč

Event: www.fb.com/events/222131011568482

 

zdroj: tisková zpráva