Přichází nový Starý festival – lístky here!

V Kultura, Pozvánky od Nikola UlčákováNapsat komentář

Milovníci kultury si příští týden přijdou na své. Stará aréna totiž připravila to nejlepší ze svého repertoáru v rámci letošního ročníku Starého festivalu. Rádi chodíváte na originální divadelní inscenace, filmové projekce, literární čtení či talk show se zajímavými osobnostmi? Nenechte si ujít naši soutěž o dva lístky na celý festival!
Stará aréna si i tento rok pro své příznivce připravila souhrn všech nejlepších kulturních akcí nejen z letošní sezóny. Od pondělí 22. června až do konce měsíce si tak diváci budou moci vychutnat rozmanitá divadelní představení, filmové projekce Studia Karel, ale i letošní vychytávky jako například improvizační show Impéčko či talk show HOVORY ZE STARÉ POHOVKY.

Tím to ale zdaleka nekončí. „Uvedeme dvě představení, která vznikla ve spolupráci Staré arény a Janáčkovy konzervatoře. Studenti herectví v režii Miroslavy Georgievové zahrají dvě hry Slawomira Mrozka,“ popisuje organizátor festivalu Pavel Gee. Představení s názvem Striptýz na festivalu odehraje svou derniéru a diváci tak budou mít poslední příležitost ho zhlédnout.

K úplným novinkám patří Kouzelná noc, která na festivalu zažije svou první reprízu. „Dále zahrajeme sitcom na divadle v podání studentského Nepojmenovaného divadla Šílení spolubydlící, a sice první i druhý díl. V neposlední řadě také nabídneme premiéru muzikálové komedie White Lady,“ přibližuje Pavel Gee. Dodává, že na programu jsou také dva soubory, které přímo nespadají pod produkci Staré arény, ale patří mezi stálé hosty. Těmi je Divadlo Aureko a THeatr Ludem.

A co považuje sám organizátor za největší trumfy letošního ročníku? „Největšími lákadly jsou určitě oblíbené a věčně vyprodané pořady Kabaret Zajíc v pytli a Impéčko, ale věříme, že publikum bude zajímat také premiéra White Lady nebo setkání se zajímavými hosty na Staré pohovce. Ostatně věříme, že publikum bude zajímat vše. Vždyť program je opravdu nabitý,“ uzavírá Pavel Gee.

Lístky jsou k zakoupení přímo ve Staré aréně. Lze zakoupit i jednotlivé vstupenky, avšak s permanentkou za 250 korun získají diváci přístup na veškerý program festivalu a k tomu navíc zvýhodněné ceny na baru. Je však třeba počítat s příchodem nejpozději 30 minut před začátkem každého představení, pak se již začínají prodávat jednotlivé volné lístky na daný pořad.

Zasoutěžte si s námi!

Soutěžte s námi o dvě permanentky na Starý festival v ceně 500 korun! Stačí odpovědět na následující otázku: Jak se jmenuje moderátorka talk show HOVORY ZE STARÉ POHOVKY?

Vyhrávají jenom správné odpovědi odeslané zde na FB do zpráv časopisu Underground.