Sejdeme se na staré pohovce

V Kultura, Pozvánky od Nikola UlčákováNapsat komentář

Každé poslední pondělí v měsíci se v alternativním klubu Stará aréna setkávají tři významné osobnosti úzce spjaté s Ostravou. V pohodlí komorní atmosféry malého divadelního sálu nemají hosté problém komunikovat přímo s publikem, a tak dostává formát talk show nový rozměr. Už není o dialogu moderátora a hosta, ale o úzké interakci všech přítomných.

Ve staré pohovce pohodlně usazené herce, cestovatele, sportovce nebo zpěváky se snaží rozmluvit moderátorka Dagmar Misařová. Jejími hosty už byli například vítěz dakarské rallye Karel Loprais, zakladatelka festivalu Colours of Ostrava Zlata Holušová, majitelka Ceny Thálie Tereza Vilišová, barman Roman Hamrosi, senátor Leopold Sulovský nebo oblíbený ostravský herec Norbert Lichý.

 

Stará aréna je místem, kde se střetává nové a dynamické se zaběhnutým a známým. Právě takovým příkladem je nový projekt talk show Hovory ze staré pohovky. Zábavní formát léta okupující hlavní vysílací časy na největších televizních stanicích se ve Staré aréně pokusili transformovat v takovou zábavu, která je dostupná a srozumitelná všem. Tedy nejen starším televizním divákům, ale zástupcům všech generací. Ti seděli na vrzajících židlích po všechny minulé díly všichni dohromady a jejich společný smích potvrdil, že tato cesta je správná.

29. června od 18:30 se můžeme těšit na další tři zajímavé hosty.

Na staré pohovce se setkají Richard Konkolski, nejslavnější český mořeplavec, který třikrát obeplul svět, dále ostravský písničkář Václav Fajtr a antikvářka Ilona Rozehnalová, zakladatelka Okrašlovacího spolku.

Výhodou červnového dílu je jeho propojení se Starým festivalem. Vstupenku si tak můžete zakoupit buď na samotnou talk show, nebo využít permanentku v ceně 250 korun a kromě talk show můžete vidět celou řadu zajímavých divadelních představení.

Více o programu festivalu se dozvíte zde.