Setkání ostravských copywriterů OVACOPI tento pátek

V Kultura od Nikola UlčákováNapsat komentář

Tradiční setkání s názvem OVACOPI odehrávající se v příjemných prostorách Impact Hubu Ostrava se uskuteční již tento pátek 27. března. Za dobrovolné vstupné zde najdou inspiraci místní copywriteři, PR specialisti, novináři či blogeři. Na meetingu je vítán každý milovník českého jazyka.

Již poosmé mohou všichni zájemci o tuto oblast v pátek navštívit zajímavé prostory Impact Hubu Ostrava na Sokolské ulici. Od 18 hodin na ně čekají zajímavé přednášky a workshopy. Hned na úvod se představí copywriter a obsahový stratég Roman Hřebecký, který bude přednášet na téma kreativity a systematiky obsahového marketingu. Dále se představí podnikatel a bloger Dimitrios Vlasakudis, PR a tiskový mluvčí rozpuštěné kapely Charlie Straight, který ukáže na problematiku mediálních specifik a jejich osvědčené propagace.

Večer zakončí přednáška Pavly Ondruškové, která začínala novinařinou – ta ji dovedla až ke copywritingu a marketingu. Její slova budou směřovat především na paradoxy reklamy a propagaci velkých institucí. O doprovodný program večera se postará workshop nad mapkou USE-IT Ostrava. USE-IT je unikátní projekt, který pomáhá mladým cestovatelům při toulkách evropskými městy brouzdat zajímavými zákoutími, která stojí za navštívení, ale jsou známá spíše místním obyvatelům.

Projekt OVACOPI vznikl v roce 2012 pod rukama Květoslavy Liškové, která si stanovila jasný cíl – spojit všechny milovníky českého jazyka, mediálních a marketingových odvětví do jednoho zábavného a srozumitelného večera, kde lidé nabydou nových vědomostí a seznámí se s podobně smýšlející společností.

Pozvánku na páteční akci naleznete zde: https://www.facebook.com/events/862023163853894/

Více informací najdete na: http://www.ovacopi.cz/