Bloody Halloween III aneb hotel Palace jako dům hrůzy

V De Facto, Život od Nikola UlčákováNapsat komentář

V jádru Ostravy se 27. října v rámci tradiční akce pořádané Stavovskou unií studentů Ostrava sešly mrtvoly, upíři, duchové, čachtické paní, panenky Chucky, Jokeři a další strašidla vzbuzující hrůzu. Halloween, původně předvečer Všech svatých neboli All Hallows’ Evening, oslavili studenti v ostravském hotelu Palace v hojném počtu, přišlo jich asi 600.

Máme pro vás AFTER MOVIE!

Třetí ročník této strašidelné párty nezklamal! Výzdoba starého hotelu a děsivé instalace byly působivé. Bloody Halloween IIINávštěvníci i organizátoři většinově dodrželi halloweenský dresscode, takže měla tato stylová akce pořádně hrůznou atmošku. Program byl vskutku bohatý. Celým večerem se na pódiu protančily tanečnice Sexy Ghost Dancers. O hudební „nářez“ se postaraly kapely Slutocasters [PL], Space Love [Vesmír] a DJs MTTHS [OVA], HLAVKUS [OVA] a MEKTRO [OVA]. Noblesní prostory v hlavním sále zkrášlovali kluci prostřednictvím live VJing show. Studenti si mohli zahrát beerpong nebo si odpočinout u posezení v menším sále. V předsálí měli účastníci možnost zvěčnit své hrůzostrašné a krvavé kombinace převleků v připraveném fotokoutku.

Bloody Halloween IIIMéně akční masky měly možnost se „dodělat“ na místě, organizátoři totiž zařídili face painting. Nejrůznějšími barvami zdobila desítky obličejů milá studentka z Fakulty umění OU. V pokročilých hodinách proběhla napínavá soutěž o nejlepší masku, nejroztomilejší masku a nejvíce creepy kostým. Nejlepší masku si v závěrečném battlu vytančila děsivá Emily. Všichni výherci byli řádně odměněni.

 

Temné chvíle v sále umocňovaly občasné výpadky proudu. Lidé se bavili do ranních hodin.

Na další Bloody Halloween párty se těšíme za rok.

Všechny fotografie najdete v galerii Stavovské unie studentů: www.susostrava.eu/fotogalerie/27-10-2015-bloody-halloween.